کیستون شبکه  در حقیقت یک اتصال مادگی است که در شبکه های رایانه ای از آن استفاده می شود.کیستون های شبکه  به طور معمول روی پریز های دیواری (توکار یا روکار) و یا برروی پچ پنل‌ شبکه نصب می شود و محل اتصال کابل‌ شبکه یا پچ‌ کورد شبکه را فراهم می کنند.

کیستون شبکه

بزرگترین مزیت های استفاده از کیستون شبکه، مدل های متنوع آن بوده و گونه های مختلفی از آن می توانند در یک پچ پنل استفاده شوند.کیستون شبکه به صورت شیلدار و بدون شیلد قابل استفاده هستند و می توانند برای اتصال کوردها و کابل ها با تعداد زیادی هادی استفاده شوند. کیستون شبکه یا کیستون RJ-45 در حقیقت شبیه به همان جک دیواری استاندارد RJ-11 است که برای اتصال تلفن، دستگاه های فکس و مودم  در کامپیوتر  به یک خط تلفن استفاده می شود.

کیستون شبکه

کیستون شبکه

کیستونهای شبکه با توجه به نوع کابل شبکه تعیین می گردند و انواع مختلفی را دارا می باشند.

  • اگر در ساختار شبکه دنبال سرعت شبکه با پهنای باند 100 مگابیت بر ثانیه هستید از کیستون های Cat5e   استفاده نمایید.

  • اگر در ساختار شبکه دنبال سرعت شبکه با پهنای باند 1000 مگابیت بر ثانیه (1GB)هستید از کیستون های Cat6   استفاده نمایید.

  • اگر در ساختار شبکه دنبال سرعت شبکه با پهنای باند 10 گیگابیت بر ثانیه هستید از کیستون های Cat6A  و Cat7 استفاده نمایید.

  • کیستون های  Cat8  نیز در فواصل پایین تر زیر 40 متر سرعت 40 گیگابایت بر ثانیه قابل بهره برداری هستن.

حال سوالاتی که مطرح می گردد این است :

پیشنهاد مطالعه بیشتر:  هدروم کابل شبکه چیست؟

جهت استفاده در پروژه خودمان از چه نوع کیستونی  و  چه برندی  استفاده کنیم ؟

چطوری از استاندارد بودن وتضمین کیفیت پهنای باند کیستون شبکه مطمین شویم ؟

به چه طریقی تست فلوک کیستون شبکه را انجام دهیم؟

تاثیر تست فلوک کیستون شبکه و پچ پنل شبکه بر همدیگر چگونه هست؟

اینها همگی سوالاتی هست که در هنگام خرید این کالا بایستی از آن اطمینان پیدا کنیم تا بتوانیم یک شبکه ساخت یافته و استاندارد را ایجاد نماییم.

با توجه به رشد شرکت های سازنده تجهیزات شبکه در عرصه جهانی و افزایش دریافت نمایندگی محصولات پسیو با برند های مختلف در ایران و البته عزم کارخانجات داخلی جهت تولید این محصولات برآن شدیم که در میان این همه محصولات متنوع به عنوان یک مرجع رسمی جهت تست و آنالیز تجهیزات بر طبق استاندارد های بین الملی و با تکیه بر محصولات شرکت FlukeNetworks  جهت انجام تست فلوک بتوانیم گامی هرچند کوچک را جهت ارتقای این صنعت برداریم.امیدواریم در پایان این مطلب شما بتوانید اطلاعات کاملی درباره خدمات تست فلوک کسب کنید و در واقع کاملا درک کنید که هدف واقعی از انجام تست فلوک چیست؟

یکی از اقدامات موثر ومنطقی در پیاده سازی شبکه های استاندارد و ساخت یافته انجام تست کابل شبکه و به ویژه تست فلوک نمونه کابل و تجهیزات پسیو قبل از اجرای پروژه های دیتا می باشد.

تست فلوک  کیستون شبکه

جهت اطمینان از کیفیت کیستون انتخابی پروژه نیاز است حداقل بصورت random حداقل پنج درصد کالا انتخاب گردید و بررسی پارامترهای تست فلوک آن به یک مرجع مطمین خدمات تست فلوک ارسال نمایید.

پیشنهاد مطالعه بیشتر:  محصولات MMC فرانسه

پارامترهای تست فلوک از قبیل NEXT و PSNEXT که تاثیری مستقیم بر کیستون های ابتدا و انتهای اتصالات کابل شبکه دارند بر روی دستگاه های Cable Analayzer  از قبیل  Versiv DSX-8000 قابل اندازه گیری بوده و باتحلیل نتایج تست و آنالیز فلوک و ارایه گزارشات کیفیت کیستون های شبکه را تعیین می نمایند.

جهت بررسی کیفیت کیستون های شبکه در یک پروژه بایستی ازاستاندارد بودن کابل شبکه که برروی آن نصب کیستون ها صورت می پذیرد اظمینان کامل را داشته باشیم در غیر اینصورت هدروم های تست فلوک بر کیفیت کار تاثیر گذار خواهد بود.

نحوه نصب کیستون نیز توسط کارشناس تست فلوک  و همچنین نوع دستگاه و سلامت آن تاثیری مستقیم بر انجام این تست فلوک کیستون شبکه خواهد داشت.

شرکت مهندسی آزما شبکه ایرانیان ( ایران فلوک ) با در اختیار داشتن ابزار های مختلف تجهیزات اندازه گیری برند فلوک به عنوان یکی از خدمات اصلی خود انجام تست فلوک کلیه تجهیزات شبکه پسیو را  قبل از انجام پروژه ها (جهت پیمانکاران و کارفرمایان)  قرار داده تا بتوانیم با ارایه خدمات و مشاوره های فنی مرتبط در جهت استانداردسازی شبکه سازمانی گامی موثر برداریم.

تست فلوک کیستون شبکه